I Höst Ska Jag …

bike

♡ Resa till en annan stad och hitta massor av vackra hus & gator att stanna och fota.

break

♡ Unna mig stora goda bruncher.

fas

♡ Unna mig lite höstnytt till garderoben som en stickad klänning & en snygg rock i svart eller grått. .. Och helt enkelt bli bättre på att klä upp mig, och inte jämt slänga på mig vanliga jeans & blus.

flower

♡ Unna mig mer blommor. Absolut älskar blommor, så försöka att ha någon form av bukett på matbordet…

purse

♡ Äntligen köpa mig en designerväska som jag länge drömt om

Måndag morgon.

Hej fina ni där ute! Då var det måndag igen… Helgerna springer iväg, men denna helgen har varit fantastisk mysig med min bästa vän & mina fina föräldrar. ♡

Vid frukosten imorse satt jag och letade inspirationsbilder på pinterest och tänkte på hösten som närmar sig… Jag älskar sommar, men det finns något speciellt med hösten. Klä sig lite murrigt, tända ljus & laga soppor/grytor och dricka varm choklad. Jag ser fram emot en fantastisk höst!

Pricken över i:et hade varit att köp vår drömlägenhet i höst också, håll tummarna för oss…

Nu ska jag strax iväg på ett inredningsmöte i en galen fin lägenhet.. wow, love my job! 
Ha en fin måndag.

styling

1 kommentar till “I Höst Ska Jag …

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg