Frukosttips!

dsc_2725_fotor-copy
dsc_2731_fotor-copy
dsc_2759_fotor
dsc_2761_fotorbilder lånade av Hannalicious.

GODMORGON TISDAG.

Idag fick jag unna mig lite sovmorgon på jobbet då jag halva dagen kommer jobba hemifrån, så börjar min tisdag vid matbordet med tända ljus och en kopp te & bloggen.

För ett tag sedan surrade det runt bilder från ”Far’s Dreng” i Köpenhamn på min instagram och jag fastnade direkt. Nästa gång jag ska till Köpenhamn, vilket är om några veckor så jag jag definitivt gå dig och beställa deras avocadomacka, den ska vara galet god tydligen… mums!

Så helt klart ett tips till er som ska ta en tur till Köpenhamn.
Stället ligger på: Ny Adelgade 7, 1104 København K, Danmark

Bilderna & supermycket inspiration hittar ni inne hos Hannalicious!

Önskar er en fin dag!
Kommer bjuda på ett trevlig höst-mode-inlägg senare idag, stay tuned!

styling

Rekommenderade inlägg