Vi Har Köpt Lägenhet!


Kan inte beskriva min glädje! 

Herregud.. Vi har köpt vår drömlägenhet!! 

Ni som följer mig har vetat att vi letat lägenhet ett par månader nu och i veckan kom vi förbi en lägenhet på hemnet som hade legat ute två veckor. Vi hade sett den innan men tänkt bort den då den går som en 2a/2.5a – och vi letade ju efter en 3a… 

Tills vi insåg – hallååå!! Vi kan göra en 3a av denna lägenheten! Så vi bokade in en visning och allt kändes rätt, även fast det var en del saker vi vill ändra osv så kände lägenheten helt rätt – en känsla vi inte riktigt fått på visning förrut. 

Så vi lade ett bud med ett krav att få skriva samma dag, som sedan blev till ett högre bud om vi fick skriva igår… Och det gjorde vi!!

Haha, det blev så ”spontant” är nog fel ord – men både jag och Marcus hade planer på kvällen så vi fick snabbt skriva under papperna sedan skiljdes vi åt. Han skulle på ett event med jobbet och jag skulle träffa tjejerna och åka till Lund för kundkväll. 

Jag skulle köra hem till Emilia & Niclas för att möta upp alla tjejer där – och vad händer? Niclas & Emilia öppnar en champagne!! Klart vi ska fira detta!! ♡

Finaste vännerna! 

Ja, ville bara berätta! Underbar känsla!! Vi får tillträde om mindre än en månad och då ska vi påbörja lite rivning & renovering. Den kommer bli magisk!! Ska visa er massa inspo en annan dag! Men nu vet ni den bästa nyheten! ♡

Önskar er en fantastisk fredag! ♡ Kram! 

2 kommentarer till “Vi Har Köpt Lägenhet!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg