Frukost hos Far’s Dreng


Godmorgon från Köpenhamn! ♡

Att starta en söndag i Köpenhamn är inte fy skam. Anledningen? Ikväll ska jag & min vän Sofia på JB konsert i Parken, ska bli så kul! 

Igårkväll tog jag tåget till Sofia i Malmö där vi hade vin&drinkkväll med tända ljus och så klart: alla justin’s låtar. Gud så roligt vi hade, jag kände mig trött på tåget dit men när jag väl kom till Sofia blev jag pigg som en lärka och sen sprang tiden bara iväg. Vid 01 gick vi och lade oss och stackars Sofia skulle jobba idag… 

Medan Sofia jobbar ett kort pass så passar jag på att göra Köpenhamn. Absolut älskar det! Vi var framme redan vid 09 i Köpenhamn och det är inte mycket som har öppet då. Så jag gick en långpromenad och fönstershoppa, lyssnade på JB & tog en massa bilder på alla fantastiska hus. 

Sen satte jag mig här. På Far’s Dreng. (komiskt nog bloggade jag om detta ställer för bara några dagar sedan) men wow!! Vilket mysigt ställe, underbar utsikt ut till ett sekelskiftes hus och en magisk avocado macka. Hallelujah moment! Ps. Deras morot&apelsin juice var också magisk!

Ni måste bara gå hit! Unnade mig en ny inredningstidning på stationen imorse som jag nu sitter och bläddrar och drömmer mig bort till vår egna drömlägenhet vi snart får flytta in i. 

Visst ser det fantastiskt gott & mysigt ut? Här kommer jag sitta kvar ett tag.. 

Önskar er en fin söndag ♡

2 kommentarer till “Frukost hos Far’s Dreng

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg