Home Sweet Home.

skarmavbild-2016-10-18-kl-20-23-12

Fantastisk utsikt över Paris / Crepes på Creperie i Paris / Rosbutiken på Hotel Costes

skarmavbild-2016-10-18-kl-20-23-24
Lobbyn på Four Seasons Hotel George V / Utsikt från Triumfbågen / Frukost i sängen på M’s födelsedag

skarmavbild-2016-10-18-kl-20-23-37
Vårt hotellrum / Eiffel tornet ♡

UNDERBARA PARIS.

Tack för denna gången!

Home Sweet Home, vi kom hem från Paris i söndags och hade en myskväll hemma i söndags. Sen var det dags för jobb fullt ut på måndag morgon, och så har det rullat på. Jag har inte ens överfört bilderna från kameran till datorn ännu! Tiden bara springer iväg… Men så länge visar jag bilderna från Paris, från mitt instagram flöde (@stylingbydenice)

Wow vilken stad vi har besökt!
Jag eller vi båda har alltid velat åka till Paris någon gång i vårt liv, och jag är så glad att vi äntligen reste dit! Det var verkligen en magisk stad. Jag som älskar vackra hus & arkitekttur tyckte verkligen staden var just: magisk!
Sen all fantastisk mat, dricka och fina restauranger och ställen vi besökt får ju inte Paris att sjunka i våra ögon.

Jag ska ladda över alla bilder och göra ett Paris inlägg med tips & fina bilder. Jag letade själv runder på just bloggar innan vår resa och vill bara säga tack till er där ute som delar med er av tips – det var så uppskattat! Utan de tipsen hade vi aldrig besökt alla de ställen vi faktiskt gjorde.
Så jag hoppas kunna få inspirera er med mina bilder senare i veckan!

Önskar er en fin kväll.

styling

1 kommentar till “Home Sweet Home.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg