December Inspo ♡

greyikea ikea1

December Inspo by Ikea.

Hur underbara är inte dessa bilderna från Ikea’s Livet Hemma?
Blev helt förälskad i den översta bilden – det gråa hemmet hade jag kunnat flytta direkt in i! Wow… Det är lite den stilen vi kommer ha på våra väggpaneler i vardagsrummet – så snyggt! Sen har jag också kärat ner mig i Dörr ”överstycken” – så pampigt och läckert – en sådan får det bli!

Har ni det juligt & fint hemma? 
Åhh vad jag älskar julen, men denna julen kommer dessvärre inte bli så spännande rent inredningsmässigt tyvärr. Usch, det är så tråkigt men det känns verkligen inte rätt att pynta i vår hyresrätt nu när vi snart ska flytta, och att pynta mitt i renoveringskaoset i nya lägenheten känns inte riktigt heller rätt.. haha..

Istället får jag njuta av magiska julbilder & inspiration på nätet och hemma hos vänner. Det duger långt det med! Men wow vilken magisk jul vi kommer ha hemma i vårt nya hem nästa jul ♡

Hur som helst – En stor eloge till Ikea som skapat magiska julbilder. Det känns ju inte direkt ”ikea” över dessa bilderna? Way to go!

styling

4 kommentarer till “December Inspo ♡

  1. Vilket härligt och inspirerande inlägg, själv kom jag nyss hem från en längre resa, så här hemma ska det pyntas till helgen!

    1. Vad kul att du gillade inlägget 🙂 åh vad spännande det låter! Lycka till med pyntningen! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg