December Update ♡

blomm

 

6e December…

Godkväll kära vänner, är ni kvar där ute? 
Om inte, så förstår jag er. Jag har haft en riktig blogg-depp-period. Jag vill inte erkänna det egentligen, men jag har helt enkelt inte haft tiden – eller inte tagit mig tiden kanske är rättare sagt. Har ni fler timmar på dygnet än mig? Jag har svårt att hinna med jobb, renovering och det ”vanliga livet”. Men men, snaaart kommer lägenheten bli klar och då kommer vi äntligen få bo i en dröm. Och då jäklar kommer jag fota & blogga om hemmet hela tiden!

För det är väl ingen hemlighet, att just nu har jag inte så mycket att visa på bloggen.. Jag känner inte för att fota hemma i vår hyreslägenhet direkt, men snart så!

Så vad har jag hittat på sedan vi sågs här senast? 
Jag hade en underbar vistelse på Falkenberg Strandbad med min mami, sen har stylingjobben rullat på – har supermånga bilder att visa er! Jag & en hel dröse brudar har haft Blogg-Julbord i malmö arrangerat av självaste donnan Emma (Att vara någons fru).

Jag har så mycket att blogga om!
Och vet ni? Ikväll är jag hemma själv med ljus, musik och då kommer det jäklar i det bloggas!

Såå.. Välkomna tillbaka inom kort! ♡

styling

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “December Update ♡

  1. Åh! Välkommen tillbaka. Det ska bli så spännande att få följa dig i er nya lägenhet. Kram

  2. Vännen! Klart vi är kvar❤️. Ibland så tar livet över och det måste det få göra. Men är så glad att du är tillbaka..

  3. Välkommen tillbaka, det är inte så konstigt att du inte hinner med. Vi finns här när du är redo och har ett helt bildhav från er dröm, ska bli spännande att se och följa med på er resa. Stort lycka till,
    Hälsningar Vera

    1. Tack så mycket, vad skönt att läsa din fina kommentar! Vad kul att du fortsätter följa mig! Kram på dig!

Comments are closed.