Köket är beställt!

perspektiv8
perspektiv10

En liten sneak peak på köket…

Efter många utflykter till olika köksleverantörer så slutade det med att vi beställde vårt kök från HTH ännu en gång. Vi var supernöjda förra gången, så varför inte köra vidare på ett vinnande koncept? Vi har en vän till familjen som jobbar på Göteborgs kontoret som hjälpt oss med allt. Vilken service! Tack Christoffer!

Vi valde luckan ”Grå kvadrat” då den passade oss och våra krav/önskningar bäst. Idag beställde vi äntligen köket, så nu är vi på G! Om 3 veckor trillar köket in, då hoppas vi att det mesta är klart i köket. Allt är så himla spännande!

Sen känns inte bilden helt hundra då resten inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Vårt vita golv, med våra pampiga fönster, magiskt kakel och coola lampor kommer köket bli grymt!

Imorgon kommer en hantverkare som ska slipa våra golv och vitolja de. Så spännande! Underbar känsla när man känner att renoveringen går framåt. Nästa vecka ska de nya väggarna upp mellan hallen och köket, även elektrikern kommer och fixar med all el och sen kommer målaren för att påbörja det stora arbetet. Wiie!

I helgen ska vi greja lite i lägenheten och ta lite bilder, så ni får se hur det går för oss – om ni vill? 

styling

Rekommenderade inlägg