Beslag i Köket… ♡

Min stora fundering just nu:
Vad ska vi välja för beslag i köket?

 

Jag vet inte hur många hundratals bilder jag bläddrat igenom i hopp om att hitta de perfekta handtagen/knopparna till vårt kök. Då vårt kök är relativt modernt vill jag gärna ha en liten twist när det kommer till beslagen. Jag vill hålla mig till guld eller läder. Men sen då.. där låser det sig.. 

Det är väl ingen akut att välja, men det kunde ha varit skönt att i alla fall ha bestämt sig i huvudet vilket spår man ska gå i så att säga.. Klurigt!

Någon som har några tips på trevliga beslag eller bra sidor där man kan hitta olika snygga varianter? Alla tips uppskattas!

Idag är det Fredag – helt galet hur snabbt veckorna går…
Idag ska vi tömma två lägenheter där de nya ägarna flyttar in på måndag så vi har att göra! Nästa vecka ska vi hinna med att pyssla & julmysa en hel del, det ser jag väldigt mycket fram emot!

Men innan dess.. Ikväll kommer vår kakelsättare och påbörjar kaklet i köket – galen känsla! Så spännande – bilder kommer!

Ha en fin fredag kära ni. Vi hörs snart igen!

4 kommentarer till “Beslag i Köket… ♡

    1. Tack finis! Ja jag tror också det!! Ska bli så spännande.. Ser fram emot att få bjuda hem er sen <3 Kram!

  1. Vilket kök har ni bestämt er för? Vi är också mitt uppe i renovering och är på jakt efter ett grått kök. Tack för en inspirerande blog. Kram Lotta

    1. Vad spännande att ni är uppe i renovering ni med! 🙂 Vi har valt ett grått kök från Hth med ”spegellucka” som vi älskade! Så det kan jag varmt rekommendera!
      Tack själv du! Lycka till med renoveringen! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg