#INFLUENCERMEETUP2017


Ett fantastiskt välkomande!
Vem skulle inte vilja ha med sig en sådan fin goodiebag med sig hem?  


Alla bilder är tagna av: AliceJ och Wfoto

Ett event utöver det vanliga.

Jag pratar om INFLUENCER MEET UP 2017 i Göteborg – arrangerat av grymma Frida Ramstedt (Trendenser)

Eventet ägde rum på Clarion Post Hotell i Göteborg, wow vilket ställe! Aldrig varit där förr, verkligen så coolt & läckert inrett.

Dagen började 13.30 med mingel, fotografering och sedan drog första föreläsningen igång!
Coola Frida Zetterström var konferancier för dagen, henne har man sett på Nyhetsmorgon – så det var så kul att se henne live, så glad & härlig.

Sen rullade det på, vi fick höra många tips & tricks i branschen, blev väldigt inspirerade av de olikas historier – hur de har hamnat där de är idag. Tack TrendenserAdtraction, Royal Design & Mapiful för detta!
Min höjdpunkt för dagen var när Sofi Fahrman  skulle prata. Hon är verkligen en fantastisk kvinnlig förebild, och jag har följt henne sen jag var liten. Hon är så cool, och det var hon verkligen i verkligheten också!
Såå inspirerade vi blev efter hennes presentation. ”You Go Girl”

Vi blev så bortskämda under dagen, vi bjöds på supergo & nyttig fika i mellan presentationerna, sen avslutades dagen med en superfräsch 3 rätters tillsammans med alla influencers!

Kvällens överraskning var väl att jag vann ett pris! 
I samarbete med Trivselhus & Nordhem så lottade de ut 2 stora vinster, men sen plötsligt slängde de in ett litet tröstpris i form av ett fint sätt handdukar från Pelle Vävare – och det vann jag! Hur chockad blev inte jag när de läste upp min motivering, och mitt namn!?
Så fick jag en kram av mina inspirationstjejer, Frida & Sofi. ♡

Tack än en gång Frida (trendenser) för ett fantastiskt event. Jag ser redan fram emot nästa!


Sen promenerade 3 inspirerade & trötta tjejer hem till sitt hotellrum på finaste Hotel Pigalle
Alla bilder från hotellet kommer i nästa inlägg.
Stay tuned!

Rekommenderade inlägg