Home ♡Matta ”Amsterdam” – HÄR / Soffbord i trä – HÄR / Pampig ljusstake i trä – HÄR

Kuddar från DAY HOME / 1 fr. vänster – HÄR / 2. Mitten – HÄR / 3. Höger – HÄR

I VÅRT VARDAGSRUM…

Välkommen in! Mitt favoritrum i hemmet. Väggpanelen är jag så otroligt glad över, den blev bättre än jag kunde drömt om.

Jag känner redan att vi kommit i ordning här inne, soffan från PB HOME / Genom Soluppgången är magisk. Den är framförallt så snygg, men sen är den underbart skön också! Både jag & Marcus kan ligga raklånga framför tv’n på kvällarna, och även fast jag oftast tänker snyggt före praktiskt är det inte riktigt så när det kommer till soffa. Den ska ju absolut vara skön, så där har vi verkligen fått till en fullträff.

Soffborden blev en härlig mix, och jag gillar den! Ett maffigt massivt träbord från Snowdrops Copenhagen / Genom Soluppgången tillsammans med ett lyxigt stilrent marmor/mässing bord. Tyckte det funkade superfint tillsammans.

Ps! Skulle vilja be om ursäkt å bloggens vägnar för att era kommentarer inte kommit igenom! Har ingen aning om varför, men har tagit frågan vidare så får vi se. Men oavsett är jag så glad för alla ”likes” ”♡” som ni klickat i. Tusen tack för att ni läste Renoverings-inlägget och gillade vad ni såg. Några av er lyckades mer era kommentarer, och tusen tack säger jag till er. Vi blir så glada över era fina ord. Stor kram!

Känns helt ofattbart att jag nu kan fota hemma & dela med mig..
Jag kommer bjuda på många fina inlägg nu & framåt.
Kram på er ♡

Rekommenderade inlägg