Projekt: Balkong!






PROJEKT: BALKONGEN

Fortsatt Glad Påsk på er kära ni ♡

Vi njuter av ledigheten för fullt! Idag var iväg på utflykt, kameran var med – så det blev en del bilder (det inlägget kommer snart…) Men först! Balkong planering..

Med tanke på vädret har det inte varit dags att ta tag i balkongen ännu, men idag när solen tittade fram fick vi verkligen inspiration för att fixa fint på balkongerna – JA, balkongERNA! Vi har haft turen att få 2 stycken! Den ena kommer vi inreda med ”matbord + stolar” + grill och blommor och den andra kommer bli lite mer ”lounge” med sköna fåtöljer och fina växter.

Först ut – inspo för balkong 1!

Vi har bestämt oss för att satsa fullt ut på marmor – för att följa den ”röda tråden” ända ut på balkongen. Så kom jag på att jag hade sett liknande bort som detta på några uteservering – såklart det borde kunna funka utomhus då?
Så nu har vi beställt ett sådant! Sen för att få den lite mysiga känslan och stilen så vill jag satsa på några beige/natur stolar/fåtöljer. Blev kär i dessa på bilden, men de låg på ca 2600kr styck… Och där ligger inte riktigt min budget, så får leta vidare efter några liknande.

Tror ni inte det kan bli mysigt & fint? 
Sen är A & O enligt mig blommor! Så jag blev så glad när jag hittade dessa fina blomsterlådorna från JULA i svart smide, som våra balkongräcke är i – sådana får vi ut och köpa imorgon, samt plantera massor av fina blommor. Jag tänker vitt & grönt – murgröna, hortensior och någon annan hängande vit/grön växt. Längtar redan tills vi får inviga den första gången!

Njut av lite härlig ute-inspo ♡

Kram på er!

Rekommenderade inlägg