Hello There!magisk bild från Jenny Hjalmarsons hem @frustilista

bilder:pinterest

HEJ PÅ ER!

Long time no see.
Har saknat er. Har saknat bloggen..

Vet inte hur många kvällar jag påbörjat ett inlägg men sen inte fått tummen ur att publicera det. Det har varit många sena kvällar med jobb, kurser, möten osv. Det är något väldigt spännande på gång i jobblivet just nu – längtar tills jag kan berätta det.. Om 3 tre veckor blir det officiellt! Den som väntar på något gott…

Anyway. 
Fick lite inspiration i kväll. Jag klickade in på mobilen och möttes av ett gäng fina kommentarer, likes och nya följare.♡ Kanske låter dumt, men blev verkligen så glad och varm inombords. Här delar jag några bilder från vårt hem, och så får jag så mycket kärlek tillbaka. 
Så, därför kände jag verkligen att jag ville ge lite tillbaka. 

Så, ikväll bjuder jag på ett härligt inspirerande inlägg, för vem tackar nej till en dos inspiration? 
Nej precis….

Nu när jag ändå sitter här och mannen ser fotboll tror jag nog att jag fixar ett inlägg till, som ni kan få se imorgon. ♡

Godnatt fina ni. Imorgon kör vi igång veckans 3e + 4e styling tillsammans med Soluppgången – Galet!

Rekommenderade inlägg