New Week – New Goals.ÄLSKAR DETTA VÄDRET OCH ALLT SOM KOMMER DÄRTILL.

Hej fina ni. ♡
Long time no see.
Ska inte be om ursäkt för dålig uppdatering (som jag har en tendens att göra).
Jag är glad att jag har fullt upp i mitt liv just nu, jag får äran att jobba med det jag älskar mest i denna värld – inredning, och det går bra för oss!
Tiden bara springer iväg.. inte nog med jobbet så har vi ett ”spännande projekt framför oss” som innebär en massa ”extra” jobb efter det vanliga jobbet så att säga – så jag sitter inte och rullar tummarna på varken dagarna eller kvällarna.

Men anyway.. 
Fann så många fina inspirerande bilder på pinterest att jag bara var tvungen att kika in och dela med mig av dessa bilderna. Tror ibland att anledning till att jag inte uppdaterar bloggen är att jag har så höga förväntningar på mig själv, att jag måste leverera något ”stort” vid varje inlägg.. Men ibland kanske ett litet inlägg är bättre än inget, eller vad tycker ni? 

Rubriken… New week, new goals.
Även fast jag jobbar mycket så är det egentligen ingen ursäkt från träning & motion.
Jag har länge pratat om att köpa gymkort igen, men sen kom vädret – sommaren. Min fina vän Amanda har inspirerat mig så mycket med träning, mat & mode på senaste tiden – så nu jäklar, imorgon ska jag upp i tid och ta mig en PW i solen, sen en smoothie & dusch på det – så startar jag dagen!

Och sen ska jag klicka hem en hög med kläder i dagarna som jag spanat på länge. Nu får det vara nog med ”ska köpa det en annan dag/månad/efter lön”  bara dåliga ursäkter från min sida.

SÅ.
Ny vecka – nya mål.

1 kommentar till “New Week – New Goals.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg