SOVRUMSINSPO HOS ELLOS ♡

 

Sovrums drömmer och planerar…

Allt jag kan tänka mig i tygväg kommer från Ellos.
I sovrummet vill jag vara omringad av livfulla och vackra linnetyger, både i sängen, ovanför sängen och vid fönstren. Vitt/beige & ljusgrått är färgerna jag vill hålla mig till. En väldigt behaglig färgskala som skapar lugn och ro i detta rum.

En kombination av de färgerna med detaljer i massivt trä och gröna växter. Där har vi det!

Mitt mål denna ledighet är att gardinerna vid garderoben kommer upp, sänghimmeln kommer på plats och gardinerna vid burspråket inne i kontoret/gästrummet kommer upp. Det känns skönt att sätta upp några små mål, det är så mycket i veckorna när man jobbar så det känns bra och det bara måste bli av. 

Längtar tills allt är klart & jag kan visa er det färdiga resultatet. ♡

Trevlig söndagkväll!
Kram ♡

Rekommenderade inlägg