Känslan att ha semester.


Min underbara matta ovan kommer ifrån Soluppgången – direktlänk (HÄR)

Hej i sommarsemestern!

Har precis landat hemma i vår pärla, efter några dagars ledighet ute i skogen.
Tillsammans med min familj har vi hyrt ett hus på Woodlands, Örkelljunga golfklubb. Längs banan ligger det ett tio-tal superfina hus och där har vi bott sedan i lördags. Några dagar med avkoppling, mys, bus och golf, samt vår årliga golftävling.. Jag har knappt varit på mobilen, och väldigt lite på datorn. Känns faktiskt väldigt skönt att bara kunna släppa de ibland och bara va’.

Nu är vi hemma igen och idag är första semesterdagen hemma i lägenheten, måste erkänna att det känns lite konstigt.. Jag ska jobba 1 timme för att få lite saker överstökade sen ska jag vara ledig!
Ska unna mig en lång promenad, manikyr och bara mysa hemma i vår fina lägenhet. 

Har lite inspirerade inlägg förberett för er inom det närmsta…
Ha en underbar dag!
Kram ♡

Rekommenderade inlägg