En tjejkväll utöver det vanliga. ♡

 

Massor av skratt, god mat & inredning.

Så glad för dessa tre tjejer, Emilia, Manda & Caroline.
Vi har det så bra tillsammans, vi är så lika men ändå unika var och en.

I onsdags åkte vi alla hem till Caroline i hennes nya söta lilla hus på landet (i väntan på deras drömhus) där solen stod på och bordet stod uppdukat med massa godsaker. Där satt vi under det magiska parasollet, åt tapas och drack bubbel, i solnedgången med ett gäng betandes hästar i hagen bredvid.

Helt perfekt kväll.

Sen kunde jag inte låta bli att fota lite inne, bland deras fina inredning… Så inspirerande..


På tal om tjejkväll, imorgon ska jag, Emilia & Caroline hem till vår fina vän Marielle på tjejfrukost, hur mysigt? Kameran kommer följa med imorgon med, så imorgon eftermiddag bjuder jag på några fina bilder från Marielles fina hem.

Fin kväll på er ♡

2 kommentarer till “En tjejkväll utöver det vanliga. ♡

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg