Stig in i vårt Badrum ♡ 

 

Några bilder från vårt Badrum.

Jag delar mest med mig av bilder från vardagsrummet, köket och sovrummet. Men tror inte ni sett så många bilder från vårt fina badrum. Här har vi fört vidare den ”beige/vita” tråden – varför hoppa över badrummet när det kommer till stil och val av inredning/kulör/kakel mm.

Vårt badrum är inte så stort, men det räcker för oss.
Men på grund av storleken valde vi ljusa färger för att rummet skulle upplevas större. Vi halvkaklade – för att vi älskar den trenden och höjden följer faktiskt precis väggpanelen i vardagsrummet. Smart va!
Sen satsade vi på guld, både på dusch & blandare/knoppar. För att det är dösnyggt och annorlunda, + att det ”matchar” köket.

Sist men inte minst för att det inte skulle bli ”för” modernt så valde vi en stor pampig träspegel från Snowdrops Copenhagen – som vi säljer i vår inredningsbutik Soluppgången. (Den kommer ut i webbshopen inom kort!)

Sen tycker jag det är kul med fina flaskor för tvål/spray och en liten blomma. Det doftar gott och man får in lite grönska även i detta mörka rum. Varför inte pynta här inne?

2 kommentarer till “Stig in i vårt Badrum ♡

  1. Hej,
    Jag väntar spänt på att spegeln ska läggas upp i webbshopen och undrar därför när det kan komma att bli?

    Tack på förhand!

    Mvh
    Camilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg