Drömlikt Sovrum ♡ 

 

BALDAKIN LOVE ♡

Äntligen är den uppe…
Visst blev det drömlikt? Jag är så fantastiskt glad & nöjd – det blev liksom ett helt annat rum, och jag sover som ett litet barn därinne.

Hej på er fina läsare, är ni kvar? 
Herregud vilka dagar/veckor jag haft. Jag tänker inte be om ursäkt för det är jag trött på… 
Jag har saknat bloggen men känt mig helt färdig, bokstavligen talat efter jobb. Det har varit otroligt mycket med stylingar på jobb (vilket är fantastiskt kul) men också väldigt utmattande rent psykiskt och kreativt. När man väl kommer hem från en dag med styling är man helt slut i huvudet, tyvärr är det inte då man är mest på topp för att inreda & fota hemma.

… Kan också ha att göra med att vi har grejat så mycket hemma och först igår kom allt på sin rätta plats. Gud vad mysigt vi har det här hemma nu, sitter och ler oavsett vilket riktning jag kollar åt. ♡

För idag var nämligen en STOR dag för en kreativ inrednings-tosig tjej som mig.
Idag har vi nämligen haft besök av två fantastiskt duktiga & kreativa tjejer. Nämligen Therese Romell & Jenny Hultgren (bohemdeluxe) som har fotat hemma hos oss, för ett kommande ”Hemma-Hos Reportage”.

Då kan ni förstå vilken stress jag haft, allt behövde bli perfekt (perfektionist som jag är)
Men bilderna blev helt magiska, så jag är så lättad och stolt över det hem vi skapat oss.

Och nu har de lämnat och äntligen kan jag andas ut och koppla av. 
Jag greppade kameran för första gången på ett tag och bjuder här på några bilder från ”nya” sovrummet…
Det bästa är att datorn/mobilen är fylld med så fina nya bilder som jag ska dela med mig av i dagarna.

KRAM PÅ ER FINASTE FÖLJARE ♡
Önskar er en fin lördag!

1 kommentar till “Drömlikt Sovrum ♡

  1. Men åååh vilket mysigt och harmoniskt sovrum! Så himla vackert det blev, älskar sänghimlen 🙂

    Förstår också det där med att kreativiteten tar slut, har också ett kreativt jobb och efter intensiva dagar med övertid finns det liksom inte så mycket kvar att ta av. Men det är tur det kommer nya dagar med ny energi. Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg