En Höstig Lördag i Oktober ♡

 

 

~ Saturday evening ~

 

….

Hej fina ni.
Har ni haft en trevlig lördag?
Jag var uppe tidig för att komma iväg på dagens Tjejmässa i Strövelstorp, där vi ställde ut med vår inredningsbutik Soluppgången. Det är ett årligt event som vi brukar medverka i. Jag var hemma igen vid 15.30 efter några mysiga timmar bland shoppingsugna kvinnor.

Hann klicka av några nya bilder här hemma innan, när det fortfarande var någorlunda ljust. Det är ett stort ”problem” rent foto-mässigt att det blir så mörkt så tidigt och ljust så sent på morgnarna. Nu får det bli foto-sessions på helgerna för att ladda upp bildbiblioteket inför den ”mörka” veckan som kommer. När jag väl är hemkommen från jobb är det redan mörkt ute/inne…

Men men, nu ska jag inte klaga. Jag gillar ju hösten och mörkret också!

Nu ska jag strax åka iväg till min fina vän Emilia och hennes fina, mysiga hem för lite mys, mat & prat.
Önskar er en fin kväll.
♡♡♡

PS. Imorgon drar jag vinnaren på "BRUNCH-PRESENTKORTET" hos Nelly's Food Etc, på Radisson Blu Hotell - om ni inte har tävlat - in och gör det nu! @stylingbydenice


Rekommenderade inlägg