Julmys på Hedentorp Plantskola. ♡

 

 

en julig eftermiddag på Hedentorp Plantskola…

 

Vilken underbar helg jag/vi haft. Har tänkt mycket kring juletiden som väntar runt hörnet och lite ”hur jag ska lägga upp tiden” för att slippa stress och njuta av ledighet och mys. Mitt svar blev, börja i tid och gå in i det hela med positiva tankar. Det är lätt att man börjar med negativa tankar, kring stress mm. Men igår började jag faktiskt med lite julpyssel, jag gick förbi blomsteraffären nära oss och köpte lite granris, kottar och stålkransar som jag kunde använda till att göra mina egna kransar och sen satt jag med det hela kvällen igår, så himla mysigt! Visst det var bara den 18 november, men man kanske ska passa på när man har jul-feelingen?… Eller vad säger ni? 

Idag fortsatte julmyset med en tur till Hedentorp Plantskola med mina tjejer för inspiration, fika & mys. Jag hittade en ljuskrona jag varit på jakt efter ett tag, samt en vacker amaryllis som fick följa med hem.
Ljuskronan ska kläs med granris och en massa annat fint grönt, sen ska jag hänga upp den i något tjockt och fint juteband över matbordet. Tror det kommer bli magiskt!

Annars gick vi mest runt och blev inspirerade, fotade och pratade en massa -som vanligt-. Avslutningsvis blev det en liten fika som bestod av morotskaka och årets andra kopp glögg – mums!

Sen har jag även hunnit med en gudomlig brunch med min pappa & biobesök med min sambo och hans familj. Nu lagar Marcus en god asiatisk rätt medan jag fick en liten bloggstund – sen blir det film & mys!
Trevlig söndagkväll!

 

1 kommentar till “Julmys på Hedentorp Plantskola. ♡

  1. Det är så mysigt där, var där för ett par v sedan, och köpte finaste kudden 🙂
    Dina kransar blev så himla fina, ska nog pyssla lite i helgen, Kram och fin dag

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg