Christmas in the Bedroom ♡
 

En tallkvist & en minigran…

 

Ibland krävs det inte så mycket mer.
Visst gjorde det rummet så mysigt? Och lite juligt?

Har länge funderat på vad och om vi skulle ha något på väggen där, vid baldakinen men aldrig riktigt blivit klok på det. Tills jag fick denna idéen. Så enkelt & så mysigt.

Har ni börjat julpynta än?
Jag har 
börjat sakta men säkert, älskar julen! Har börjat smått att ta in lite juligt grönt i form av grane, rumsgranar, hyacinter & en enkel julros. Till helgen börjar det ”riktiga” julpyntet. Jag ska fixa ihop en pampig ljuskrona med massor av grönt & vintage snöre som ska upp och hänga, och jullådan ska packas upp. Älskar denna tiden. Funderar redan på när vi ska införskaffa granen och var den ska stå, och vad den ska stå i… Många frågetecken, men roliga sådana!

Har ni också mycket på jobb? Vi har otroligt mycket. Vi har haft fullt upp med stylingar, inredningsprojekt, butiken, webshopen & kranskväll & julmys… Blivit en del sena kvällar denna och förra veckan, men snart börjar det trappa ner…

Imorgon bjuder jag på ett nytt inlägg, kika in då! ♡
Fin kväll till er!

Rekommenderade inlägg