Merry Christmas ♡

Önskar jag er, alla fina följare!

Idag har vi dagen för självaste Julafton. Så mysigt – jag njuter var sekund. Detta har varit den mysigaste julen på länge (kan också bero på att vi bor i vårt drömhem och firar jul för första gång här). Idag har vi tagit en liten utflykt över sundet till Helsingör för lite mys, julfeeling, shopping & god lunch. Så mycket!
För någon anledning hade jag fått för mig att julafton var på lördagen, så vi ”vann” en extra dag. haha!
Imorse slog vi in våra sista paket och nu ligger de alla fint under granen. Pappret följer stilen i resten av hemmet, beige & vitt. Älskar det! ♡

Ikväll ska vi spela Bingo & mysa med mina bröder och deras sambo/familj, och imorgon på julafton kommer vi börja dagen med julfilm, lussekatt i soffan med massor av tända ljus. Sen ska vi ut till Marcus familj och fira en magisk jul där!

PS. Sista advent-tävlingen kommer ut imorgon! Så glöm inte ta en paus i julfirandet och kika in på min instagram för att vara med och tävla om en magisk klapp från vår inredningsbutik Soluppgången.


Så, God Jul på er!
Önskar er en magisk jul.

Rekommenderade inlägg