Weekend Visit @ MJ’S


 

Lördag, 13 Januari – inte vilken lördag som helst, utan min & Marcus 5 årsdag.
Han kan han… Han hade tagit på sig att fixa något mysigt på vår dag och jag var helt trygg i det. Om det är någon som kan överraskningar och vet vad jag gillar så är det ju han.

Vi packade en weekendbag på lördag förmiddag och körde söderut, när vi parkerade i Malmö city blev jag väldigt överraskad. Vi har aldrig varit i Malmö tillsammans, och ingen av oss hade varit där på många år. Men varför inte? Det är en storstad som ligger nära oss! Perfekt ju!
Vi checkade in på MJ’S – ett superfint & cool IT-hotell i Malmö. Wow så fint det var! När jag steg ut på deras ”innergård” visste jag inte vad jag skulle säga. My god, drömstället! Jag ville bara flytta in! Det kändes som vi befann oss någonstans vid Medelhavet…

På dagen strosade vi runt på shoppinggatorna och ”Lilla torg” där vi åt chark och drack bubbel till lunch och shoppade lite nytt till både oss och vårt hem. Där gick vi och skrattade och hade det underbart på Malmö’s mysiga citygator.

  

Marcus hade bokat ett superfint rum till oss, stort och lyxigt med en vardagsrums del i cool design. Sängen ska vi inte prata om. En gigantisk drömlik säng med fluffiga täcken & kuddar. Drömmen!


 

Middag på lördagskvällen åt vi på hotellet, restaurangen hade vi läst och hört mycket gott om – så det var givet att vi skulle testa! Marcus hade bokat en 3-rätters middag – som personalen fått bestämma. Superkul! Då får man ta del av nya och spännande smaker, som man kanske inte själv hade beställt. Men det var så gott & som sagt – superkul att testa nya smaker och kompositioner.

 

 

Kvällsvyn från den franska balkongen utanför vårt rum var fantastisk. Det kändes verkligen som vi befann oss i ett annat land. Världens bästa idé att bygga/skapa en ombonad och mysig innergård fylld med växter, blommor & vacker inredning. Jag kan vänja mig vid denna utsikten…

Under nattens sömn drömde jag om morgondagens frukost i den magiska innergården, och den var lika god i verkligheten som jag drömde. Omgivningen tillsammans med det mysiga, personliga porslinet och goda hemmagjorda frukosten blev en full-träff!

 


 

Efter en minst sagt magisk frukost begav vi oss vidare till Malmö’s Saluhall. Vi älskar saluhallar! Ett underbar ide där man samlat massor av färska godsaker. Bara att gå runt och titta på allt är en upplevelse i sig. Vi handlade på oss allt till en riktigt lyxig chark-kväll, för att avrunda en firar-helg.

Inte så stor saluhall om man jämför med exempelvis Köpenhamns som jag älskar. Men väldigt trevlig, så absolut värt ett besök!

 


 

 

 

2 kommentarer till “Weekend Visit @ MJ’S

  1. Wow vilken present och så fint – dit måste man nog åka någon gång <3 Älskar er och Grattis

  2. Vilken underbar helg i härliga Malmö, och grattis till er.
    Vi firar 6år i mars och ska fira det med en liten tripp till London:)
    Ha en skön måndag, Kram från Götet

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg