New Flowers ♡

 

M y   l o v e   f o r   f l o w e r s   i s  m a g i c a l ♡

Innan helgen gick jag förbi vår mysiga blomsterbutik runt hörnet, nämligen Blomsterhallen på Södra Storgatan i Helsingborg och köpte mig några vackra blommor.
Inget gör mig så glad som blommor, det förgyller verkligen min vardag. Älskar att se de på matbordet eller vardagsrumsbordet på morgonen, och när jag kommer hem från jobb. Det leendet på läpparna..

Egentligen är jag inte så kräsen när det kommer till blommor, kanske färgmässigt. Jag är ju inte speciellt färgglad av mig, jag trivs bäst med det vita & gröna. Då mår jag bra, med dessa harmoniska färgerna till vårt lugna hem. Men jag älskar att unna mig lite ”speciella” blommor. Ranunkler, anemoner, pioner och hortensior är mina favoritblommor. Så jag passar på att köpa dessa när det är säsong. ♡

Lördag eftermiddag, vad hittar ni på? 
Jag var iväg på ett kundmöte i en minst sagt magisk lägenhet i Lund, där jag ska hjälpa dem med inredningen. Så kul! Nu blir det lite dator, blogg och mys innan jag & Marcus ska till våra fina vänner Emilia & Niclas tillsammans med resten av vårt gäng. Så himla mysigt! Det står hemmagjord pizza och spel på agendan. En perfekt lördag i mina ögon!

Önskar er en fin kväll, vi hörs imorgon igen ♡

Rekommenderade inlägg