We’re Getting Married!


 

Ä N T L I G E N !

Får jag berätta den stora, underbara nyheten jag burit på ett bra tag nu…

V I    S K A   G I F T A   O S S !

Till sommar, närmare bestämt den 1 september kommer jag få gifta mig med min dröm-man. Ingen är lyckligare än jag!
Det är en sådan magisk känsla i hela kroppen, jag liksom svävar på moln.

Ändå sedan några månader tillbaka har planeringen varit i full gång, vi har bokat plats för bröllopsmiddagen/festen i underbar miljö och lokal. Maten är bokad, likaså fotograf och vigselförrättare. Ni kan tänka er hur länge jag gått och drömt om denna dagen. Stil & inspiration för hela bröllopet är redan bestämt, och vi är så glada att ha detta magiska ögonblicket framför oss.

Men innan jag ville berätta för er, och alla mina fina följare runt om kring på sociala medier ville vi skicka ut vår Save-the-date inbjudan till våra gäster, så de fick bli överraskade och se sin inbjudan först. Och nu är det iväg & levererade. All respons gör oss så glada och överväldigade. Den dagen kommer bli magisk. Att få dela Den dagen med våra fina familjer och fantastiska vänner känns helt fantastiskt!

 

Vill ni följa med på resan? 
Ta del av inspiration, bilder & sneak peeks? 


 

Vår Inbjudan har jag själv designat efter mycket inspiration, och vi är så nöjda!
De fantastiska människorna på Calligraphen har gjort ett helt underbart jobb med tryck & service. Vi är så tacksamma att ha vår dröm-inbjudan framför oss.

Temat kommer bli en härlig blandning av det ”bohemiska” som ni känner igen från vårt hem, med en modern touch. Guld & beige kändes helt rätt tillsammans med det vita. Vi var så glada över att hitta ett tryckeri som kunde fixa foliering, som vi spanat efter detta! Vi tycker det är så fint, liksom glimmrar när man tittar på kortet. Pappret i sig är ett ”lantligt” papper med struktur som vi också letat ihjäl oss efter. Kuvertet valde i färgen vanilj och fick superfina etiketter med vårt monogram med i ”paketet”.

Känslan när man finner exakt det man drömt om, är underbar.

Nu kan vi äntligen börja fira & dela med oss av denna underbara nyhet 

 

4 kommentarer till “We’re Getting Married!

    1. Tusen tack Britt-Marie. Vad söt du är 🙂 Glada vi blir för er fina kommentar & tanke. Hälsa Roger så gott. Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg