Wedding Inspo! 

. . .  W E D D I N G   I N S P I R A T I O N . . .

♡♡♡

Äntligen är vår stora nyhet ute i luften, och jag får äntligen börja dela med mig av all inspiration som flyger runt i huvudet på mig.
Bröllopsinspiration kan jag inte få nog av, det kommer alltid till ett slut. Jag har börjat följa många fantastiska inspirationskonto på både instagram & pinterest och blir så varm i hjärtat var gång jag hittar en ny bild som jag vill föra in i vårt bröllop.

Vill ni hänga med på resan? Med inspiration, bilder på klänningar – våra beställningar osv?

Som ni kanske kan lista ut från alla inspirationsbilder så kommer vår bröllop och tema följa oss och vår stil i hemmet & i livet. Vi älskar det ”bohemiska” som får en att känna sig utomlands… Men vi gillar fortfarande en del moderna inslag så vårt bröllop kommer vara en härlig mix. Lokalen är bokad till festen och det ligger i en magisk miljö.. Jag drömmer om hur jag & min snickar-pappa ska bygga någon form av altare, klä & pynta lokalen från nock till golv. Pampiga tygstycken/gardiner är så fint tycker jag, som man kan dekorera med blomsterarrangemang som på bilderna.

Blommor är för oss (mest mig) en av de största bitarna. De kommer dekorera lokalen & mig. Det ska gå i vitt/grönt med en ljus ljus aprikos nyans. Det ska vara yviga buketter och arrangemang på borden. Grönt & natur ska vara en röd tråd under hela resan. 

De flesta stora bitarna & bokningarna är på plats, save-the-date är utskickat och nu är det dags att börja designa den ”riktiga” inbjudan och boka/beställa de mindre sakerna. Men de är lika viktiga, dem!

Om någon helg ska vi iväg och provsmaka bröllopstårta och bestämma design, ska bli så kul!

Hoppas ni tycker det är lite kul & inspirerande att följa med på vår resa…

2 kommentarer till “Wedding Inspo!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg