Veckan i Inspo-bilder ♡

Just nu i huvudet …

– B R Ö L L O P –

Känslan är helt underbar för var ny sak man bokat & bestämt. Vi har kommit så långt med bröllopsplaneringen vilket känns helt underbart. Min drömplats för vigseln kommer nog gå att lösa också, är så glad och lycklig!

Till helgen ska jag åka upp med de viktigaste kvinnorna i mitt liv, till fina Göteborg. Vad ska vi göra där? Vi ska prova ut den perfekt brudklänningen till mig, äta en fantastisk brunch och bara ha tjej-mys. Kommer bli magiskt! Kameran kommer följa med, så ni får hänga med.Älskar denna inspirationen på dukning, vi kommer lägga till vit duk och vackra servetter i linne, sen kommer det vara mycket grönt & växtlighet. Inslag av guld kommer också finnas på plats, magiskt tycker vi!

 

 

Så vanligt går det tankar om ..

– I N R E D N I N G –

Det finns inget liv om inte inredning är med på ett hörn, fann en massa härliga inspirationsbilder som jag ville dela med mig av. Nu kommer vi vår & sommar närmre och jag vill göra om här hemma. Jag vill införskaffa ett pampigt olivträd + en stor urna till vardagsrummet, köpa lite nya kuddar och ÄNTLIGEN hänga upp en vit linne gardin i vardagsrummet. Har även en del nya tankar på gång i vardagsrummet… Mer om det en annan dag ♡
Lite härlig semesterkänsla så där… Visst är det härligt? 

 

Sist men inte minst kan vi inte sluta tänka på vår …

– H O N E Y M O O N –

Min älskade Marcus är grym på resor och att hitta sådana guldkorn. Tillsammans har vi kommit fram till det perfekta resemålet som vi båda drömmer om. Vi har hittat de finaste boende och vi ser så mycket fram emot denna resan. Vi kommer nog boka resan inom kort, så inga av våra boende blir bokade. Magiskt är ordet!


 

Lite tropisk inspiration denna regniga tisdag kan väl passa bra? 

– Ö n s k a r   e r   e n   f i n   k v ä l l  –

Rekommenderade inlägg