New Dream Chairs.

 

.  H A P P Y    S A T U R D A Y  .

 

Leendet som jag vaknade med, när jag såg vädret ute var underbart.
Solen strålande in genom sovrums-fönstren och vi fick härliga vårkänslor.

Dessvärre var det fortfarande superkallt ute, och senare under dagen började det snöa/hagla. Herregud.. Det måste gå på sista refrängen nu, och snart – snart kommer våren.

Men, så länge får vi ”våra” till det inne istället.

Förutom solen, var idag en stor dag – rent inredningsmässigt.

Mina dröm-fåtöljer från Gervasoni, Ghost designen – kom idag på plats i vårt hem.
Världens största leende! Gud så fina de är. En investering för vår framtid. Dessa kommer jag aldrig göra mig av med. Älskar de redan!!
Kunde inte riktigt bestämma mig hur alla möbler skulle stå inne i vardagsrummet, så testade lite olika. För nu, nöjer jag mig så här. Stolarna får stå i centrum, man ser de så fint från köket. Älskar det!

Vad tycker ni? ♡

Imorgon blir en underbar dag, imorgon ska jag nämligen upp till Göteborg med några av mina närmsta och finaste tjejer i familjen/vänskapskretsen.
Vi ska upp till göteborg för att ha en mysiga tjej-dag. Vi kommer börja med lite shopping & mys i city, för att sedan bege oss till ett uppdukat bord med fantastiskt brunch och därefter beger vi oss till Mölndal för att testa Brudklänning hos finaste Ivory & Grace.

Det ska bli så kul! Kameran kommer hänga med, så jag får be någon av tjejerna att fota en massa. Snart får ni se mer! 

Önskar er en fin lördagkväll, snart dukar vi upp vår favorit – Chark & lite bubbel till det. Världens mysigaste lördag med min skatt.

Rekommenderade inlägg