Wedding Dress ♡

 

 

Dagen till ära bjuder jag på lite inspiration, gällande …

M I N   B R U D K L Ä N N I N G  .

Just nu, är vi på väg till Ivory & Grace. En affär/showroom med magiska brudklänningar.
Mina fina tjejer är med mig för att komma med sina åsikter och bara vara med om denna speciella upplevelse. Jag hoppas så att jag kommer finna den ”rätta” klänningen.

Smaken är som baken, jag kan inte ens själv bestämma mig vad det kommer bli. Jag gillar det bohemiska, samtidigt som jag gillar lite mer modernt. Men jag älskar klänningar som följer kroppen, och ett fint långt släp efter. Sen får vi se vilken modell/stil som faller mig bäst i smaken.

Så länge får ni nöja er med lite inspiration!
Kika gärna på min ”story” på instagram så kan ni få er en liten sneak peak…

 

Önskar er en fin söndag!

Rekommenderade inlägg