Spring Feelings at Home ♡
 

Här har det varit lugnt och stilla ett tag.
Jag har tappat lite inspiration och tid för bloggen. Jag har liksom inte haft lust att blogga, inte haft bilder att dela med mig av – ni vet hur det kan vara, tyvärr …

Men efter denna fantastiska soliga lediga måndag kan man inte annat än vara glad, inspirerad och kreativ. Så därför tog jag till vara på tiden och vårt soliga hem och fixade & städade här hemma. Båda balkongdörrarna har stått öppna hela dagen och vårluft har spridit sig i hela hemmet. Jag tog äntligen tag i balkongerna och packade ner ljusslingorna från julen (ändå mysigt med ljus på kvällarna, men nu fick det räcka..) samt drog upp alla döda sommarväxter från balkonglådorna – så nu är det bara fina murgrönor där ute och balkongerna står redo för vår & sommarpiff lite längre frampå.

Runt lunchtid tog jag & Marcus en långpromenad i det fina vädret, handlade present till hans pappa och sedan åt vi en god sallad i solen. Det var underbart! Vi avslutade rundan med en inhandling av chark på Hallen inför kvällens middag. Lite lyx så här, sista lediga påskdagen kan man väl få unna sig?

Hur som helst, har ni sett min nya väska?

Älskar den! Den kommer faktiskt i från vår inredningsbutik Soluppgången.
Jag & mina två kollegor fick varsin i present när vi hade uppnått ett stort mål för februari månad. Jag fick denna fina beige med guld kedja, Emmie fick en superfin olivgrön och Mammi fick en Svart med silverkedja. Dessa fina väskor finns i många färger, men för tillfället har vi endast den beige till försäljning i webshopen! Men snart kommer fler färger ut!

Ni hittar väskan – HÄR

Önskar er en fin måndagskväll,
Imorgon blir det lite härliga bilder från vår påsk – hemma & hos mina föräldrar.

Kram! ♡

Rekommenderade inlägg