Att bli inspirerad ♡

 

att få dela med mig av ett fantastiskt hem & inspiration…

Jag har under en lång period följt Linda Haglund – mest känd som @knorkan på instagram.
Hon är ett levande exempel på inspirerande hem & konto.
SFS i all ära, men när jag delar ett konto till er kan jag till 100% stå bakom det. Det finns så många fina konton och inspirerande hem därute, och visst ska vi hjälpa varandra att finna fler följare till varandra? Ni som följer mig och gillar mitt hem & stil kommer bli helt kära i hennes stil & hem.

Jag uppskattar hennes sköna mix av de olika rummen i hemmet, barnbilder och blomster-inspiration.

Med dessa ord tycker jag ni ska klicka in på Lindas instagram och börja följa henne redan idag! ♡
@knorkan

 

Tänkte köra en ”SFS” i veckan där jag delar med mig av mina favoritkonton som jag också tror ni kommer gilla & uppskatta. Vad tror ni om det? ♡
Fin kväll till er fina ni, och tack för ni tittade in!!

Rekommenderade inlägg