Sunday ♡


 

O u r   S u n d a y   ♡

Har ni haft en fin helg?
Vi startade helgen på Örenäs Slott – med årets första julbord med min mans jobb.
Vi unnade oss att bo över och lördagen började med frukost på ett slott..
Hur kunglig helg?

Resterande delarna av helgen har mestadels bestått av mys, täcket i soffan & långfrukost…
Lördagkväll var det kalas för min svägerska så då var äntligen familjen samlad igen efter 5 veckor ifrån varandra.
Idag söndag scrollade jag igenom instagram och var varannan delade fantastiska julbilder och pysselinspo, så vad gjorde jag? Åkte ner till källaren och hämtade upp våra jullådor!

Nu sitter jag hemma, omringad av tända ljus, amaryllis, grane & juliga detaljer. Så himla mysigt!

Ser fram emot denna julen så mycket, sista julen i denna lägenhet och ett jul-reportage är inbokat – så därför ska vi slå på STORT! I år ska jag nog köra på julgran i vår gigantiska urna, vad tror ni? Och jag tänker mig pampiga granekransar i fönstren… Nu är jag så taggad!

 

Önskar er en fin kväll ♡
PS. Glöm inte tävlingen om att vinna den fantastiska vasen! Vinnaren dras ikväll 20.00!

6 kommentarer till “Sunday ♡

 1. Hej! Har precis varit i väg m familjen på Wapnö julmarknad, det var mysigt m höbalar m ljusslingor, granar, brasor och många utställare! Vi fick med oss ost, pepparkakor, sill, godis och en fin dörrkrans! Ditt hem ser så varmt och inbjudande ut! Ett mkt vackert hem! Mattan vid soffan fick mig att bli helt betagen, snälla får jag fråga var du/ni köpt denna? Hopp avslutning! Hälsn från Marie
  ,

  1. Vad härligt det lät med den julmarknaden! Älskar det 🙂
   Tack för dina fina ord, älskar alla mina mattor! Alla kommer ifrån vår egna inredningsbutik Soluppgången (www.soluppgangen.se)
   Tyvärr är just den mattan slut, men det finns en del andra som är liknande! In och kika 🙂 Kram!

  1. Tusen tack! 🙂 Vad glad jag blir!
   Lampan är köpt hos ”Fira Habitat” – en superfin butik i Helsingborg – men tror även de har webshop 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg