Final – Babybump – Month ♡

Att ha gått in i månad nr. 9…
En overklig känsla. Så mycket känslor som strömmar igenom kroppen.
Framförallt glädje, lycka och tacksamhet.
Att jag och Marcus kunde bli gravida, och att vi nu väntar på vår lilla prinsessa som snart ska trollbinda oss. Samtidigt kan jag inte låta bli att känna mig lite nervös och ”rädd”. Kommer hon stanna där inne till det beräknade datumet, 6 Maj – eller kommer hon kika ut redan i April?
Det tycker jag är lite läskigt, att inte veta när hon vill anlända till denna värld. Kommer jag vara ”förberedd” och sitta hemma – eller kommer jag vara ute på stylinguppdrag?

Något som har stressat oss (framförallt mig) är att få vårt sovrum och hennes rum klart innan BF. Inte för att man måste, men för att det hade varit så jäkla skönt. Att slippa ha hantverkare springandes hemma sista tiden, och likaså slippa ta in hantverkare när hon är helt nyfödd… Vårt sovrum blev klart i förra veckan och hennes fina rum blir klart på torsdag. Det som fattas är slipning av golvet samt inläggning av heltäckningsmatta i vår walk-in-closet som ligger i anslutning till vårt sovrum. Men det blir gjort i nästa vecka. Sen ska vi inreda & verkligen Boa för bebis ankomst.

 

 

Ni som följer mig på instagram vet att jag inte är så väldans personlig eller delar speciellt många bilder på mig själv. Kan inte svara på varför det blivit så, men jag har främst velat dela med mig av inredning, mitt hem & inspirera andra. Har aldrig tänkte att jag själv kan locka andra, men som jag har förstått på många läsare så uppskattar ”ni” lite mer känsla och personlighet i ett konto. Inte bara ett ”perfekt” flöde så att säga. Så jag har postat någon enstaka bild & story då och då.


Att följa magens utveckling & tillväxt.
Har försökt fota varannan helg eller i alla fall var tredje helg för att se lite skillnad på magen. Dessa bilder har jag främst tagit för min egna skull, som ett kul minne i efterhand. Men kanske att jag delar med mig av de senare.. Tänk så fantastisk en kvinnokropp är, att en mini människa växer inne i min mage – helt overkligt egentligen.

B A B Y  –  I N S P O

 

När vi ändå är igång och pratar bebis, så kommer här ett kollage med fina saker som gärna får flytta in till lillan.
Mycket har vi ”bockat” av på checklistan i de olika gravid-appar men ”fattas” ännu en del saker som bland annat finns med här, samt en massa fina inredningsdetaljer till barnrummet. Hur mycket sött finns det inte då? ♡

 

/1. Skötväska Bugaboo – HÄR .  /2. Mobil över säng – HÄR .  /3. Badhandduk (vit eller rosa)HÄR .
/4. Babynest – HÄR . /5. Mysig filt – HÄR .  /6. Sängficka – HÄR eller HÄR .
/7. Kortärmad body str.56 – HÄR . /8. Morgonrock – HÄR . /9. Pyjamaser från Newbie, ex – HÄR .
/10. Skötbädd (vit eller beige)HÄR . /11. Snäck-lampa Stor – HÄR . /12. Vit större gosig nalle
/13. Gosiga tossor – HÄR . /14. Prydnads snäcka till vägg – HÄR . /15. Vita ballonger liten/stor – HÄR .
/16. Vimpel i puderrosa – HÄR . /17. Skötbädd till skötväskan – HÄR . /18. Myspöl – HÄR .

 

Hoppas ni tyckte detta inlägget var lite mysigt ändå?
För mig är ju graviditeten och lilla bebis-bubblan det största i mitt/våra liv just nu.
Därför tänkte jag dela med mig lite av detta också här på bloggen…

Kram.

Rekommenderade inlägg