h o m e ♡

Long time no see…

God kväll fina ni,
Gud som jag funderat över denna blogg…
Antingen vill man köra fullt ut med den eller så vill man lägga ner..
Känns som insta är det lättaste idag, men samtidigt tycker jag själv det är rätt mysigt att läsa andras bloggar – så kanske är ni några därute som tycker samma?

Jag kommer inte göra ett långt ”ber om ursäkt – för dålig uppdatering” inlägg, men tänkte bara posta någonting. Mest för att komma igång och sluta överanalyser allt!
Senast jag bloggade såg det inte riktigt ut som bilderna ovan… Gud vilken resa vi gått igenom, denna renovering har verkligen varit det största vi varit med om. Även om vi renoverat 2 gånger tidigare var detta lite större projekt… 1 år senare (sedan vi fick nycklarna) är vi ännu inte helt klara, men vi lider inte. Eller jo, kanske lite.. Man vill ju bara bli klar och äntligen få börja Leva i sitt hem, och inte ständigt gå och tänka på vad som är nästa projekt.

Men nu börjar vi verkligen närma oss!
Vårt sovrum + walk-in-closet & kommande barnrum har varit ”sista delen” som kommer bli helt klara innan påsk. Hur underbart? Vi har sovit 3 nätter i vårt ”riktiga sovrum” och det är så mysigt! Ska ta lite bilder med kameran i påsk så ska ni få se de fantastiska väggpanelerna vi byggt här inne…

 

Tills dess bjuder jag på några veckor gamla bilder från vardagsrummet. Vårt favoritrum (fram tills nu när sovrummet är klart) haha…

Tack för att ni kikade in ♡
Kram & Fin tisdag till er!

Rekommenderade inlägg