Say Yes To Lime.

Touchoflimepics/weheartit. Collage by Me. 

En riktigt grym detalj i vår/sommar är den här neon färgen, super fräck att sätta till en hel vit outfit, eller en annan riktig sommar klassiker. Bästa av allt är att du ser ännu brunare ut i färgen! Håll dig till detaljer dock, du vill helst inte se ut som en vandrande Lime frukt, eller? Älskar outfiten längst ner, där tjejen har en turkos topp till, det hade jag aldrig ens tänkt på att blanda, men jesus vad snyggt! Det kommer jag absolut att testa i sommar, helt förälskad!

A really cool detail this spring/summer must be this awesome neon color, fabulous together with a all white look, or something else a lá summer. Best of all is that you look even more tan while wearing this color. Keep it to details though, you don’t want to go looking like a lime fruit, right? I absolutely love the outfit farthest down to the left, the girl is matching her neon short with a turquoise top, I would never do that – but wow that looks amazing, I will definitely try that out this summer. In love!

4 kommentarer till “Say Yes To Lime.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg