Dreaming of a Breathtaking Future.

Interiorexterior CollageAvslutar denna fina söndag med ett fall-in-love inrednings collage. 
Älskar de två nedersta bilderna, tänk er de balkongerna/altanerna! Spana in utsikten, men kolla in så fina möbler och mysfaktorn finns verkligen där. Jag vill bara bjuda in massa vänner och laga en riktigt god middag, tända massa ljus och njuta av att sitta där. Oj nu drömde jag mig bort lite väl mycket, framtiden finns där. Det är endast DU som kan bestämma hur den kommer se ut. Och bilderna ovan säger hur min framtid ska se ut. XX

I’m ending this wonderful sunday with a fall-in-love interior collage. 
I’m in love with the two pictures furthest down, oh my god – imagine having on of those balconies! The view is breathtaking and everything about the pictures is perfect. The furnitures, plants and decorations. I just want to invite all my friends and cook a lovely meal and sit down right there. Well you can always day dream right? Well the truth is that nothing is impossible, I believe my future will look something like these pictures in some years. I believe that if YOU believe in your dreams and see it, you can reach it. XX

Rekommenderade inlägg