Smoking Hot Details.

fashion CollageÄven fast mitt hjärta tillhör inredning, så älskar jag mode!! Åh vad jag älskar att kolla igenom modemagasin, sådana här bilder och bara bli inspirerad och fall in love. Hittar alltid massa roliga saker och kommer på roliga idéer. Blir så excited för våren när jag spanar in dessa look’sen, ja tack säger jag bara. 
Något jag vill sätta klorna i är absolut en hel suit. Helst vit, som den svarta i mitten på collaget. Visa lite hud, (får dock se till att den stannar där) Grymt snygg!

Even though my heart belongs to interior, I still love fashion!! I love to look in fashion magazines and pictures like these. I get so inspired and always get tons of ideas of what I would match with that, and when to wear it. I am so excited for spring so I can finally wear stuff like this and not always winter coat, big scarf and gloves. Please spring, come now. My ultimate ”I want” item right now is a white suit, like the black suit in the collage. Smoking hot to show that much skin. Just have to make sure it sticks there, if you know what I mean. Amazing! 

Rekommenderade inlägg