new things happening,

bild 2-8Här har jag hållt hus hela förmiddagen, nämligen på Soluppgången där vi imorse hade frukostmöte med en dansk leverantör och skulle beställa hem de sista julvarorna. Imorgon är det stängt på grund av röd dag, så då börjar förvandlingen från nuvarandra butik till JULSTUGA! Vår mysigaste tid på året i butiken, ni måste komma ut och hälsa på när det är klart!
Nu beger jag mig mot jobb, och ikväll blir det fin mat & idol med mammi, pappi, mike & jenny! xx 

This is where I’ve been the entire morning, in my moms and mine interior store. We are re-doing for christmas, our favorite holiday in the store. We had breakfast meeting, where we discussed every little change, its going to be magical! Now I’m off for work, better not be late. xx

2 kommentarer till “new things happening,

    1. Tusen tack! Då borde du se butiken nu när den är klar!! *-* Denna butik ligger mellan helsingborg och viken, om du kör på 111 i riktning Höganäs/Viken, så efter domesten och grå läge kommer en liten avfart till höger, där det står Döshult, och det stora första huset där det står Stenbutiken på – där är det! Inne på gården ligger nämligen 6 olika företag! Välkommen :))

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg