cold nights, furry blankets.

PicMonkey CollageEfter att ha grejat i butiken hela dagen, ommöblering & myntning inför jul har jag så mycket inredning i huvudet just nu. Det bästa med hösten är ju att vara inne, och inne innebär då trevlig och mysig inredning. Gossiga filtar, långhåriga mattor, renskinn och mycket ljus, exakt det är en definition av höst enligt mig. 
Som ni ser i kollaget har jag blivit ett stort fan av citat tavlor, gärna hemmagjorda med text som passar in i ditt liv, eller som har speciell mening. Älskar vit & svart, men måst medge att guld såg väldigt glamoröst ut, får nog bli en sådan tavla snart. Trevlig söndag kväll! Nu blir det mys hos älskling, god mat, godis & film. xx

After been working in mine & my moms store all day, redecoration for Christmas, I have so much interior ideas in my head right now. The best of autumn’s being inside, and inside means nice and cozy interior. Cozy blankets, long-haired rugs, buckskin and lots of candles, exactly what the definition of fall is to me.
As you can see in the collage I’ve become a big fan of quotes pictures, preferably home-made with text that fits into your life, or that have special meaning for you. Love the white & black, but had to admit that gold looked very glamorous, will probably make such a picture soon. Have a nice Sunday evening! Now it’s cozy time at my babes place, good food, candy & movies. xx

Rekommenderade inlägg