Lovely Christmas ♡

Christmas1christmas2christmas3bilder lånade från: Pinterest. 

 / en månad till julafton /

helt galet! Men underbart! Jag älskar julen, en högtid då allt kretsar kring mys, kärlek och vara med sina nära och kära, äta god mat, pyssla mycket och baka. Visst sen kan det även innebära stress inför julklappar osv, men försök stressa ner. Inget gott kommer utav stress ♡.

Tänkte därför att jag skulle bjuda er på ett ordentligt jul-inspo-inlägg. Jag längtar supermycket efter att ha kikat på alla dessa bilder. En del har börjat julpynta har jag sett, men jag tycker fortfarande det är lite för tidigt. Men till helgen väntar jag inte längre. Jag jobbar lördag, men söndag är jag ledig och då ska vi pyssla och ta en sväng förbi julskyltningen i Helsingborg City.

I dagarna ska jag förbereda lite pynt och adventljusstake, så stay tuned! 

Trevlig kväll på er! ♡

Rekommenderade inlägg