From Then to Now.

G o d m o r g o n .

Satt igår och tänkte på hur glad jag är att jag har fått så många nya följare både här på bloggen samt instagram. Det gör mig så varm i hjärtat att folk tycker om vårt hem och gillar min stil/inredning. Men sen slog det mig, att många har börjat följa mig på senare tid så det är säkert många av er som inte har sett vår förvandling … 
Därför tänkte jag idag bjuda på några före & efter bilder på vår lägenhet, för herregud vilken resa vi gått igenom från att vi kom in i lägenheten med platsmattor till golv, och så långt ifrån öppen planlösning som det gick.
Och idag bor vi här, i denna fantastiskt fina lägenhet som vi själva har skapat. (tillsammans med en hel dröse fantastiska hantverkare!)

före: kök

Skärmavbild 2014-10-21 kl. 17.30.27

under: kök

bild 2-9


efter: kök

bild 4-2 copy

före: vardagsrum/kök

Skärmavbild 2014-10-21 kl. 17.31.03

under: vardagsrum/kök

bild 4-10

efter: vardagsrum/kök

bild 1-2 copy

före: badrum

Skärmavbild 2014-10-21 kl. 17.32.57

under: badrum

bild 1-2

efter: badrum

bild 5-1 copy

vilken förvandling ellerhur? 
Vi är så glada vi gick igenom detta och fick vara med och skapa ett unikt hem.

8 kommentarer till “From Then to Now.

 1. Hej,
  ni har verkligen gjort det så himla fint! Jag är super imponerad 🙂 Jag funderar på hur ni har ”klätt” in pelaren i vardagsrummet/köket? Den stilen är så snygg! Jag är sugen på att putsa/mura en vägg hemma hos mig, men funderar på om det finns något smidigare sätt att göra det på än en massa murputs…

  🙂 Sara (Beccis kusin)

  1. Hej!! 🙂 Tack för en fin kommentar!! Blir superglad!
   Ja, vi blev väldigt nöjda med den! Det var inte så svårt faktiskt, inte eftersom vi ville ha den ”slarviga” finishen. Det är murbruk som vi bara ”kastat” på pelaren och sen smetat slarvigt runt bruket med en spackelspade. Tror tyvärr inte det finns något smidigare sätt dock …
   Annars är det ju om du hittar någon cool tapet eller testar en kalkfärg? Det ger snygg effekt det med! Kram 🙂

 2. Fantastiskt hem! Verkligen imponerad över slutresultatet och sådär vill väl alla bo kan jag tänka mig! 🙂

 3. WOW! Bland den snyggaste renoveringen jag sett verkligen. Grattis till ett fantastiskt hem! Jag har en fråga, vet inte hur du ser på frågor om kostnad, vissa kan ju tycka att det är lite känsligt så har förståelse om du inte vill svara. Men det ser väldigt exklusivt ut. Till exempel badrummet, ungefär hur mycket gick det på? Du är hemskt välkommen att komma och fixa min lägenhet 😉

  1. Åhh tusen tack för dina fina ord. Blir så varm i hjärtat!!
   Visst man kanske inte kastar ut vad allt kostar, men svarar så klart gärna på din fråga. Ja, vi fick till en väldigt fin och exklusiv finish, och det gillar vi! Badrummet gick på cirka 30.000 med kakel, arbete, ny dusch & handfat samt spegel osv.
   Vi behöll det gamla golvet och använde oss av ”kakel på kakel” på väggarna, ett smart sätt att få ett nytt utseende utan att lägga ca. 100 000kr. 🙂 Hoppas det hjälpte lite! Tack, vad söt du är! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg