Saturday.

IMG_0671

IMG_0681

 

g o d m o r g o n .

eller ja, när jag skrev det var det egentligen godkväll men eftersom jag jobbar 10-19 idag så passade jag på att förbereda dagens inlägg igår.
Ni som följer mig på instagram såg dessa två bilderna igår … Jag och älskling åkte ut till Linnea Trädgården för att kika på Butik Linneas lagerrensning, och fick med oss ett kuddfodral, en liten vas & ett fat med oss hem. Sen unnade vi oss en våffla i mysiga fiket.

om ni kikar ordentligt, ser ni kudden i sängen – den vita med den grå mönstrade kanten från Pb Home, och den lilla grå vasen på skåpet i gårdagens ”Grå Stilleben”.

Åh vad jag älskar att flytta runt sakerna lite, det känns som ett helt nytt hem!

PS. missa inte eftermiddagens inlägg …

2 kommentarer till “Saturday.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg