Breakfast at Étoile.

DSC_0412
DSC_0416
DSC_0417
DSC_0418

Godmorgon fina läsare!
Hoppas allt är bra med er. 

Dessa bilderna klickade jag av igår, när jag & mami bestämde oss för att unna oss något gott efter stylingen på Gravarliden. En helt fantastisk lägenhet, med en helt fantastiskt balkong, fast den var fruktansvärd inred…. Så vi gjorde den magisk. Den blev precis fotad – ser fram emot att visa er bilderna!
Sen tänkte vi att, äsch vi går och sätter oss i solen och unnar oss en god frukost. Så det gjorde vi.

Ètoile har ju en supermysig uteservering och har morgonsol, så det blev perfekt!
Deras avocadomacka är magisk, & juicen också! Kan varmt rekommendera stället. Tyckte dock inte vi blev så väl bemötta av mannen som jobbade där, så det var ju ett litet minus… Men matmässigt är det fantastiskt!

Onsdag…
Idag börjar dagen med ett möte i en fantastisk lägenhet som jag kanske ska styla, samt tömning av 2 lägenheter står det på schemat, sen blir det jobb med hemsida/blogg & planering inför kommande event hos Soluppgången.
Ikväll blir det mys med M, det var längesedan det bara var han och jag på kvällen. Så vi ska nog ta en mysig promenad, laga något gott och mysa helt enkelt.

styling

Rekommenderade inlägg