Köpenhamn.

DSC_0442
rosor1 text
DSC_0433
DSC_0437
kryddor1
veggies1
bär1
DSC_0435
DSC_0448
fruits
DSC_0463
DSC_0468
food1
DSC_0474
blommor1

 

En fantastisk torsdag.

I Köpenhamn, med min fina vän Emilia.
Jag tog ledigt från stylingen idag för att unna mig & min fina vän en dag tillsammans, borta från ”hemma” med en mysig utflykt – en dagstur till fina Köpenhamn för god mat, lite shopping & bara en massa mys.

Vi hoppade av på Nørreport där vi gick vänster mot Torvehallerne (Köpenhamns fantastiska saluhall) Helt fantastiskt. Har finns allt! Från bakelser, till kryddor, till kaffe till växter. Vilket himmelrike för den som älskar blommor & mat.
Vi gick runt ute på blomster/grönsakstorget i säkert en timme och bara tittade, fotade och smakade. Emilia köpte med sig hem en hel korg full med godsaker, finns inget bättre än närproducerade och helt färska grönsaker
Har ni inte varit där – åk dit! 

Vi gick och pratade om att vi kanske skulle starta en saluhall i Helsingborg, varför har vi inte det? Höganäs är supermysigt – men hur kan vi inte ha en mitt i city – nära för alla? Det kanske blir något när vi blir äldre, man vet aldrig …

När det var dags för lunch hittade vi ett supertrevligt ställe, precis bredvid DAY Birger Et Mikkelsen. Där beställde vi deras lax med limejuice, nypotatis & spenatsallad. Så gott! Absolut värt ett besök…

Vi höll till på olika bakgator till ströget, idag skulle vi inte vara vanliga turister och bara  strosa på Ströget utan vi hittade massa mysiga små butiker på parallell & bakgatorna..
Vi avslutade med att kika på alla fantastiska blommor precis utanför Magasin – så mycket fina blommor, till galna låga priser! Också ett måste om ni är i Köpenhamn!

Som sagt, en fantastisk dag med min bästa vän.

styling

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Köpenhamn.

  1. Tack själv finaste du ❤️️❤️️ ja verkligen.. Måste ta en tur när ni flyttat! ? kram!

  1. Det är det superstora ”centret” mitt på Ströget..
   Om du vet var fontänen på torget ligger så fortsätter du norrut på Ströget.. Första stora gatan till höger – där ser man en entre och där ligger blomstertorget ???

   1. Tack då vet jag! Vilket av ställena hade billigast bäst utbud? 🙂

    1. Billgast är absolut torget utanför magasin! Men på torvehallerne är också så trevligt + att de har massa grönsaker & mat där 🙂

  1. Ja det var det verkligen ? Hade varit superkul att åka över en dag – alla fyra kanske? Plus bebisar om vi inte hinner innan det är dags ??? kram finis ?

Comments are closed.