Blått Tema på Soffbordet.

DSC_0389
DSC_0387
DSC_0391
collageblue

Några bilder från senaste stylingen …
Här satsade vi på en lyxigare inredning i grått/vitt/svart & blått tema. Köket i bostaden hade blå/grönt inslag så för att lägenheten skulle få en röd tråd så fortsatte vi med de färgerna i resten av hemmet.

Jag blev väldigt nöjd med vardagsrumsdelen, och soffbordet som ni ser här.
Många frågar mig om tips för soffbordet.

En vas med blommor eller kruka med växt ser jag som ett måste. Växtlighet får stå i centrum. Sen tycker jag ljus är ett annat måste, så ljusstakar i högre eller lägre form är fint. Jag gillar själv att blanda, både stil, material & form. Det får gärna vara ett ”liv” på soffbordet, ett stilleben av olika vackra saker. Bordet ska helst inte överfyllas – men heller inte stå tomt. Tänk proportionerlitet bord = få saker på bordet, stort bort = fler saker på bordet. 

Här har vi placerat ”Dots” vasen från butiken, finns i olika nyanser av grått, tillsammans med våra nya ljuslyktor i grå/blå – så fina! (kommer till webshopen snart!) Sen för att få lite mer höjd på bordet ställde jag två vita lantliga ljusstakar som jag tyckte blev väldigt fina tillsammans med det andra.
Till slut fick våra nya fantastiskt söta espresso-koppar även en liten plats på bordet.

Alla produkter i kollaget kommer från Soluppgången.
Några av sakerna är nyheter och har inte kommit ut på webshopen ännu, men håll utkik! Nyheter kommer ut varje dag …

Lycka till!

styling

Rekommenderade inlägg