FORMEX!

DSC_0778
DSC_0777
DSC_0765
DSC_0758
Underbara Danska Snowdrops Copenhagen – en favorit hos oss!
Vi hittade de för första gången förra året på Formex och är så glada för de. Vi säljer deras mattor galet mycket. Nu har vi beställt hem ännu fler mattor i olika modeller & storlekar, samt kuddar, ljusstakar i trä & stora urnor. 
Kommer snart…

DSC_0721
DSC_0722
DSC_0724
DSC_0727
Ny Dansk leverantör – Born Collector. Ett märke som säljer vintage och återvunna varor. Vi föll direkt för deras fantastiska soffbord i 4 olika storlekar brun/svart samt några fina speglar & krukor…

DSC_0732
En ny leverantör till oss, PR Home har väldigt fina lampor. Vi beställde lite olika ”tyglampor” som de på bilden – både en ”inne” och en ”ute” variant, samt några läckra ljusstakar till jul & fina skärmar i sammet. 

DSC_0738
Underbara lampor liknande KLONG, fast som hängande lampa i två storlekar i mässing & silver kommer till höst! Från Star Trading.

DSC_0756
Dansk Leverantör IB Laursen som vi haft sedan länge visade upp en hel del fina saker. Vi beställde mattan på bilden, kudden på dagbädden & den underbart fina sänghimmeln. Höstnyheter – håll utkik!

DSC_0790

Underbara ljuslyktor från Båstad – Kattviksdesign i mässing/silver/bostad stål.

 

FORMEX STOCKHOLM.

En liten inblick på Formex mässan detta året.
Vi har det som tradition att kombinera jobb & semester. Jag, Marcus & mina föräldrar åker upp till Stockholm några dagar och har det underbart & sen handlar vi till butiken – Soluppgången.

En hel del nya återförsäljare fick vi denna gången – superkul!
Jag & mami hade planerat i förväg vad vi behövde mer av till butiken, och mycket tankar kring styling i bakhuvudet – inte så mycket ”smått” utan mer som vi kan jobba med på stylingar osv.
Vi tog Formex på en dag – vilket var galet! Det finns hur många utställare som helst, oj vad vi var trötta i huvudet och benen på kvällen…
Formex & Sofiero Trädgårdsmässa hamnade på samma dagar detta år – vilket vi inte visste när vi bokade båda delarna, därför vi endast fick en dag på formex detta året.

Anyway…
Visst var det fina saker vi beställt? 
Längtar redan till hösten för att få hem alla varor..

Ni följer väl Soluppgången på instagram & Facebook? Om inte – gör det nu för att inte missa nyheter/evenemang & erbjudande!

styling

2 kommentarer till “FORMEX!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg