Underbar Helg ♡

skarmavbild-2016-09-30-kl-16-44-44
skarmavbild-2016-09-30-kl-16-45-13
skarmavbild-2016-09-30-kl-16-45-55Tre magiska bilder från Emily’s instagram flöde.

Nu tar jag strax helg.

Underbart! Jag är så fruktansvärt lycklig just nu, kan inte förstå att vi köpt en lägenhet.. Men det känns sååå bra.
Och att få jobba med sin hobby gör mig lycklig bara det, idag har vi avslutat ännu en styling – (ska göra ett ”före/efter” inlägg i dagarna) och den blev så bra!

Ikväll ska jag & mina föräldrar åka över till Helsingör för ”Kulturnatt” där alla butiker har öppet till 22 tiden.. Alla butiker har olika erbjudanden och bjuder på tilltugg, så det ska bli så mysigt.

Helgen bjuder på en tur till både Malmö & Köpenhamn, en träff med min fina vän Sofia och håll i hatten – Justin Bieber konsert i Köpenhamn. Jag & Sofia såg honom i London för cirka 1 år sedan, och när de släppte dessa biljetterna var vi snabba på att boka en ny konsert.
Sofia ska jobba på dagen så jag ska gå runt och strosa i underbara köpenhamn, unna mig lite nya kläder och äta gott (kameran kommer självklart följa med!)

Önskar er en fin fredag & Trevlig helg!

styling

2 kommentarer till “Underbar Helg ♡

  1. Älskar dig min älskling. Tack för alla fina stunder tillsammans.
    Njut helgen i Kbh och unna dig något fint till dig själv <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg