Badrum Inspiration

badrum-natur
badrum-natur-2
badrum-natur-3

Badrum a la Natur.

Det finns sååå mycket olika varianter av Badrum. Jag är kluven mellan lyxigt & ”rough” med natur och trä. Jag hittade dessa fina bilderna från Vintage House

Verkligen så fint! Men färgerna kommer vi nog gå på. Jag väljer hellre varma toner kontra de kallare grå tonerna.

10946401_690171177761523_964538956_n

Lyxigt Badrum i Marmor.

Sen har vi den varianten där man kalkar rubbet med vit marmor som är min favorit. Så pampigt och lyxigt. Pricken över i:et är en kristallkrona i någon sort i taket. Så läckert!

3d2fe888281e486cb5761a868f5aed8a

Industriellt Badrum.

Såg denna bilden för längesedan och kände wow. Badrummet är så snyggt! Det pampiga skåpet som egentligen inte är ett badrumsskåp blev så jäklasnygg där. Färgvalen gillar jag också, men eftersom vårt badrum inte är så stort så kommer vi nog köra på vitt på kakel/klinker. Men tummen upp för att ta in ett helt udda skåp! 

92e706732b84611e0668bd236821fc16

Modernt Badrum.

Jag är väldigt förtjust i halvkaklade badrum. Denna bilden fångade mig väldigt mycket då jag fastnade för halvkaklade väggen, snyggt modernt badrumsskåp, vask-på-skåpet och de fina kontrasterna mot naturinslagen. Tycker verkligen det är superläckert tillsammans!

c0e56adba87886a93efca17e7ab7f213

Detaljer.

En kul detalj i badrummet är att ”bygga-ut” en vägg där vasken är exempelvis så det blir en liten hylla där. Supernsyggt & praktiskt. Och med denna utbyggningen så kan man välja den typen av blandare – som sitter på väggen. Riktigt snyggt!

19182228

Vintage vs. Natur vs. Mässing.

Absolut älskar denna bilden. Wow, det blandar in så mycket av mina ”favoriter” och får till en supersnygg helhet.
Vi är inne på mässing dusch & kran. Även fast det är trendigt just nu tänker vi att om det skulle plötsligt bli super ”otrendigt” och vi skulle tröttna så kan man ju värsta fall byta.. Men jag är trött på att vara ”safe”. Ibland får man bara köra på, på det man gillar. Tumme upp för en annorlunda badrumsspegel också, glöm de klassiska!

styling

 

Rekommenderade inlägg