Dinner Out!

food

 

Lördagkväll fina vänner ♡

Vad hittar ni på ikväll?
Jag ska ut med tjejerna och äta & dricka gott på Drottninggatan 35.
Såg att de nyss ändrat sin meny och den låter magisk, ska bli så spännande att smaka.
Jag fick sån feeling för vår tjejkväll att klä upp mig, så det ska jag göra helt enkelt. Fick låna en superfin klänning av min svägerska, underbart när man får möjlighet att klä upp sig lite extra. Det ska helt enkelt bli en supertrevlig kväll.

Annars idag har jag & Marcus haft en super skön lördag. Sovit ut, ätit dunderfrukost med pannkakor, jordgubbar och massa annat gott. Sen tog vi en tur till hans föräldrar där vi hjälpte de att flytta möbler efter en renovering, sen gick jag igång med lite inredning också, haha man kan inte få stopp på mig.
Sen har vi unnat oss mys med tv-serier, ljus & lite godis.

Sådana lördagar får man också ha ibland, speciellt nu när hösten är här – mörkret kommer tidigare och kylan smyger sig på. Då ligger man gärna inne under en filt med ljus och myser. ♡

Innan jag ska möta upp tjejerna letar jag inspiration till vårt kommande badrum, tänkte göra ett blogginlägg till er senare ikväll om det.

Önskar er en fin kväll

styling

Rekommenderade inlägg